Höstresa 25-27 september 2020

Höstresa 25-27 september 2020 på Kinnekullebanan, Viskadalsbanan och HNJ

Resan genomförs i samarbete med SMoK och vi åker med deras traditionella 50-talsrälsbussar.

Se hela programmet här >>


Anmälan

Anmälan till resan sker genom att skicka ett mail till resor@sjk.se. Var noga med att ange önskemål om hotellalternativ i Lidköping. Placering på resp hotell görs i den ordning anmälningarna kommer in. Betala inte in några pengar nu.

SJK:s resereglemente gäller för arrangemanget. Resan genomförs endast om tillräckligt antal resenärer deltar och med reservation för restriktioner på grund av coronaepidemin. Vi kan till exempel bli tvungna att begränsa antalet deltagare.

För ytterligare upplysningar kontakta Lars-Erik Torstenson, 073-788 73 00 eller via mail resor@sjk.se