Skip to content

Sida för nedladdning av Göteborgsfjärren 1985

Om du kommit till den här sidan för att du betalat in pengar till SJK:s bankgiro för att köpa spelet Göteborgsfjärren 1985, så kan du med gott samvete fortsätta. Annars ber vi dig att gå till SJK:s hemsida sjk.se för att se hur du kan köpa spelet.

Göteborgsfjärren 1985 är ytterligare en produkt i SJKs serie av tågledningsspel.

Först finns här en länk till manualen till spelet, i pdf-format. Manualen finns också med inne i spelet under Hjälp.   LÄNK

Spelanvisningarna i manualen är förkortade. För fördjupade spelanvisningar hänvisar vi till manualen för Göteborgsfjärren 2021, som vi föreslår att du sparar på din dator.  LÄNK

Här kommer länken till installationsfilen för spelet.  LÄNK

Installationsfilen skall först laddas ner och sen köras genom att dubbelklicka på den. Du kan komma att få varningar eller frågor där du skall godkänna att du kör en exe-fil. Sen kan ditt antivirusprogram komma att ge varningar vid installation av typen ”Okänt program”, ”Litar du på leverantören av programmet?”, osv. I värsta fall kan installationsfilen sättas i karantän. Detta är något som ibland händer nya spel från små mjukvaruutvecklare, vi har dock försökt förebygga det genom att anmäla programmet till de större antivirusföretagen.  I de allra flesta fall går det dock också att komma förbi dessa varningar genom att läsa länkar om ”Mer information”, klicka på ”Installera ändå”, ”Återställ”, tre små punkter, pilar eller liknande. Om det är omöjligt för dig att installera, skriv till info@sjk.se  så försöker vi hjälpa dig.

Spelet kommer att installeras i Windows programbibliotek (vanligast i Program (x86)) med namnet Göteborg 1985. En ikon med samma namn ska också komma upp på ditt skrivbord.

Lycka till med spelandet!