Skip to content

Sida för nedladdning av Hallsbergsfjärren

Om du kommit till den här sidan för att du betalat in pengar till SJK:s bankgiro för att köpa spelet Hallsbergsfjärren 2020, så kan du med gott samvete fortsätta.
Annars ber vi dig att gå till SJK.s hemsida sjk.se för att se hur du kan köpa spelet.

Först finns här en länk till manualen till spelet, i pdf-format.  LÄNK

Manualen finns också med inne i spelet under Hjälp.

Här kommer sen länken till installationsfilen med namnet SetupH.exe: LÄNK

Den skall först laddas ner och sen köras genom att dubbelklicka på filen SetupH.exe. Du kommer  att få varningar där du skall godkänna att du kör en exe-fil. Sen kan ditt antivirusprogram komma att ge varningar vid installation av typen ”Okänt program”, ”Litar du på leverantören av programmet?”, osv. I värsta fall kan installationsfilen sättas i karantän. Detta är något som ofta händer små mjukvaruutvecklare. I de allra flesta fall går det dock att komma förbi dessa varningar genom att läsa länkar om ”Mer information”, klicka på ”Installera ändå”, ”Återställ” eller liknande. Om det är omöjligt för dig att installera, skriv till info@sjk.se så försöker vi hjälpa dig.

Spelet kommer att installeras som en ny separat katalog Hallsberg 2020, så om du redan har en äldre version av spelat så kommer den finnas kvar separat, spelen interagerar inte med varandra.

Lycka till med spelandet!

Till sist: Är du intresserad att ta del av de dagliga grafer som spelet bygger på? Du finner dem här