Skip to content

Sida för nedladdning av testversion av Stockholmsfjärren Nord

Den här sidan innehåller en länk för nedladdning av testversionen av Stockholmsfjärren Nord. Får endast användas av dig som har avtalat med Lennart Olsen att testa Stockholmsfjärren Nord.

Stockholmsfjärren Nord är ytterligare en blivande produkt i SJKs serie av tågledningsspel.

Här kommer länken till installationsfilen SetupSN.exe.  LÄNK

Det är än så länge endast Stockholm Syds  manual som finns under Help. Mer anvisningar, instruktioner och svar på frågor kan du få direkt via mail till lennartolsen@telia.com

Installationsfilen skall först laddas ner och sen köras genom att dubbelklicka på den. Du kan komma att få varningar eller frågor där du skall godkänna att du kör en exe-fil. Sen kan ditt antivirusprogram komma att ge varningar vid installation av typen ”Okänt program”, ”Litar du på leverantören av programmet?”, osv. I värsta fall kan installationsfilen sättas i karantän. Detta är något som ofta händer nya spel från små mjukvaruutvecklare. I de allra flesta fall går det dock att komma förbi dessa varningar genom att läsa länkar om ”Mer information”, klicka på ”Installera ändå”, ”Återställ”, tre små punkter, pilar eller liknande. Om det är omöjligt för dig att installera, skriv till Lennart Olsen (se ovan) så försöker han hjälpa dig.

Spelet kommer att installeras med namnet Stockholm Nord 2023.

Testningen pågår till och med den 20 augusti, men Lennart Olsen tar gärna emot rapporter löpande eller i etapper när du är klar med olika delar. Lycka till med testandet och tack för hjälpen!