Skip to content

Nedladdning av testversion av Stockholmsfjärren Syd

Den här sidan innehåller en länk för nedladdning av testversionen av Stockholmsfjärren Syd. Får endast användas av dig som har avtalat med Lennart Olsen att testa Stockholmsfjären Syd.

Stockholmsfjärren Syd är ytterligare en blivande produkt i SJKs serie av tågledningsspel.

Här kommer länken till installationsfilen SetupSS.exe.  LÄNK

När du öppnar spelet heter det fortfarande ”Malmöfjärren Nord” då dennas program har använts. Detta kommer att ändras senare. Det är än så länge endast Malmö Nords  manual som finns under Help. Mer anvisningar, instruktioner och svar på frågor kan du få direkt via mail till lennartolsen@telia.com

Installationsfilen skall först laddas ner och sen köras genom att dubbelklicka på den. Du kan komma att få varningar eller frågor där du skall godkänna att du kör en exe-fil. Sen kan ditt antivirusprogram komma att ge varningar vid installation av typen ”Okänt program”, ”Litar du på leverantören av programmet?”, osv. I värsta fall kan installationsfilen sättas i karantän. Detta är något som ofta händer nya spel från små mjukvaruutvecklare. I de allra flesta fall går det dock att komma förbi dessa varningar genom att läsa länkar om ”Mer information”, klicka på ”Installera ändå”, ”Återställ”, tre små punkter, pilar eller liknande. Om det är omöjligt för dig att installera, skriv till Lennart Olsen (se ovan) så försöker han hjälpa dig.

Spelet kommer att installeras med namnet Stockholm Syd 2022.

Testningen pågår till och med den 15 december, men Lennart Olsen tar gärna emot rapporter löpande eller i etapper när du är klar med olika delar. Lycka till med testandet och tack för hjälpen!