SJK har flyttat till ny lokal i Västerhaninge

SJK blev före sommaren 2021 uppsagda från lokalen i Sundbyberg, Styrelsen har därför letat efter en ny lokal, som både kan vara möteslokal för styrelsen och för lokalavdelningen, ha bra utrymme för bibliotek och har en rimlig prisnivå. Efter sökande i hela Storstockholm har vi hittat en ändamålsenlig lokal i Västerhaninge på Åkervägen 1 c, egen ingång på gaveln, en halvtrappa ned från gatuplanet. Man går dit från Västerhaninge station på ca 12 – 15 minuter. Det går också att ta buss som går var 30:e minut från stationen till hållplats Ribby, ca 3-4 minuters resa.  Åkervägen 1c ligger alldeles intill busshållplatsen och det finns en tydlig SJK-skylt med semaforsymbol på husknuten.

I och med detta har SJK ny postadress:
Svenska Järnvägsklubben
Åkervägen 1 C, kv
137 41 Västerhaninge