Fjärrspel-Köp

Individuella köp. Anvisningar för individuella köp. Anvisningar för gruppköp här

Programmen går bra att köra i Windows 11, 10 eller 7, kan eventuellt också fungera i äldre versioner. Det kan vid installationen ges en del varningar från ditt virusprogram, men det går att komma vidare.

Fjärrspel på Mac? Nu kan fjärrspelen även fungera med stödprogrammet CrossOver på nyare Mac-datorer Läs mer sist på sidan.

Grafiska tidtabeller. Den som vill läsa de grafiska tidtabellerna som ligger till grund för spelen hittar dem här.

Pris. Alla spel har samma pris 149 kronor för medlem, 249 kronor för icke-medlem.

Köp. Du köper ett eller flera spel genom att sätta in aktuellt belopp på SJK bankgirokonto 5300-7118.

Ange vilket/vilka spel du vill köpa, t.ex Ånge.  Årtal behöver bara anges för Göteborg, 1985 eller 2021.

Ange medlemsnummer om du köper till medlemspris.

Ange också din e-postadress, för du kommer att få vidare instruktioner tillsänt per e-post, så att du kan ladda ner programmet. Om du inte kan skriva @ i meddelandet så skriv i stället ett bindestreck eller ett mellanslag.

För betalningar från andra länder skall du använda följande uppgifter:
IBAN: SE64 5000 0000 0535 3109 1034
BIC: ESSESESS

Instruktionerna kommer normalt ett par dagar efter att du betalat, har du inte hört något inom en vecka så kolla först din skräppost och kontakta annars info@sjk.se, med uppgift om ditt inbetalningsdatum.

Spelen är byggda på den ursprungliga plattformen för Hallsbergsfjärren 2008 och i nuvarande form gjorda av SJKs medlem Lennart Olsen utom Göteborgsfjärren 1985 som  är gjord av Anders Karlsson. De säljs och distribueras av SJK som också har ensamrätt på alla spel. Mer om spelens tillkomsthistoria kan du läsa i manualerna.