Skip to content

Sida för nedladdning av Stockholmsfjärren Nord

Om du kommit till den här sidan för att du betalat in pengar till SJK:s bankgiro för att köpa spelet Stockholmsfjärren Nord 2023, så kan du med gott samvete fortsätta. Annars ber vi dig att gå till SJK:s hemsida sjk.se (menyval Försäljning – Köp Spel!) för att se hur du kan köpa spelet.

Stockholmsfjärren Nord är ytterligare en produkt i SJKs serie av tågledningsspel.

Först finns här en länk till manualen till spelet, i pdf-format. Manualen finns också med inne i spelet under Hjälp.   LÄNK

Här kommer länken till installationsfilen för spelet.  LÄNK

Installationsfilen skall först laddas ner och sen köras genom att dubbelklicka på den. Du kan komma att få varningar eller frågor där du skall godkänna att du kör en exe-fil. Sen kan ditt antivirusprogram komma att ge varningar vid installation av typen ”Okänt program”, ”Litar du på leverantören av programmet?”, osv. I värsta fall kan installationsfilen sättas i karantän. Detta är något som ibland händer nya spel från små mjukvaruutvecklare, vi försöker dock förebygga det.  I de allra flesta fall går det dock också att komma förbi dessa varningar genom att läsa länkar om ”Mer information”, klicka på ”Installera ändå”, ”Återställ”, tre små punkter, pilar eller liknande. Om det är omöjligt för dig att installera, skriv till spel@sjk.se  så försöker vi hjälpa dig.

Spelet kommer att installeras i Windows programbibliotek (vanligast i Program (x86)) med namnet Stockholm Nord 2023. En ikon med samma namn ska också komma upp på ditt skrivbord.

Lycka till med spelandet!